Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Kozijnen laten vervangen Beilen

Woont u in een huis dat al vele tientallen jaren oud is? De kozijnen laten vervangen van ramen en deuren wordt dan misschien hoognodig. Wenst u het energieverbruik in uw huis drastisch te beperken? Dan doet u er goed aan om nieuwe ramen, deuren en kozijnen te laten plaatsen in combinatie met hoogrendementsglas. Hiervoor kiest u het best een ervaren bouwfirma. Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie in het Drentse Tiendeveen heeft al vele woningen gerenoveerd in de omgeving van Beilen. Woont u in of rond Beilen, doe dan een beroep op de expertise van Schoonewille Bouw & Restauratie. 

Mail ons

Uw huis voorbereiden op een energiezuinige toekomst

Vele eigenaars laten nieuwe ramen, deuren en kozijnen installeren met het oog op een lager energieverbruik. Doordat de kozijnen bijvoorbeeld versleten zijn of dat er rotte plekke op zitten, is de isolatiewaarde minder goed. Er kunnen ook andere redenen zijn om kozijnen te laten vervangen. Misschien wilt u af van uw houten kozijnen omwille van het noodzakelijke schilderwerk? Tegenwoordig bestaan er kunststof kozijnen, die in vele kleuren verkrijgbaar zijn, vrijwel geen onderhoud nodig hebben en bovendien uitstekende isolerende eigenschappen bezitten. Wat ook de reden is voor het vernieuwen van kozijnen, de specialisten van Schoonewille Bouw & Restauratie komen bij u langs en geven u professioneel advies. U mag rekenen op een glasheldere offerte, het tijdig voltooien van de werken en een onberispelijke uitvoering. 

Meer dan alleen maar renoveren

Kozijnen laten vervangen is niet de enige opdracht waarvoor u bij Schoonewille Bouw & Restauratie terechtkunt. Wij bouwen ook nieuwe huizen, onderhouden en verbouwen bestaande woningen en restaureren monumenten en historische bouwwerken. Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen die alleen maar de allerbeste kwaliteit nastreven. Wenst u meer informatie? Neem snel contact op met ons! Bel of mail ons.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>