Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Kozijnen laten vervangen Emmen

Alle delen van een huis zijn aan slijtage onderhevig. Dit geldt in niet geringe mate voor de kozijnen van ramen en deuren, want deze staan voortdurend bloot aan alle weersinvloeden. Houten kozijnen vragen vrij veel onderhoud: ze moeten immers regelmatig opnieuw geverfd of gevernist worden. Woont u al geruime tijd in uw huis en zijn uw ramen, deuren en kozijnen stilaan aan vernieuwing toe? Inwoners uit de buurt van Emmen doen vaak een beroep op bouwbedrijf Schoonewille Bouw en Restauratie voor de vervanging van ramen, deuren en bijhorende kozijnen. Kozijnen laten vervangen is eveneens een ideale gelegenheid om hoogrendementsglas te laten plaatsen. 

Mail ons

Kozijnen laten vervangen en energie besparen

Om een huis energiezuiniger te maken, moeten onder meer de buitenmuren, de vloer en het dak geïsoleerd worden. Ook aan de isolatiewaarde van ramen, deuren en kozijnen moet men de nodige aandacht besteden. Nieuwe kozijnen inclusief ramen en deuren met hoogrendementsglas doen uw energiefactuur een flink stuk dalen. Als u kiest voor kunststof materiaal in plaats van hout, hoeft u uw kozijnen, ramen en deuren niet langer te verven of vernissen. De specialisten van Schoonewille Bouw & Restauratie geven u deskundig advies en bezorgen u een overzichtelijke offerte. 

Kwaliteit hoog in het vaandel

Inwoners van Emmen en omgeving doen regelmatig een beroep op de ervaring en vakbekwaamheid van onze medewerkers. Als u uw opdracht aan ons toevertrouwt, mag u zeker zijn van een tijdige oplevering en een perfecte afwerking. Schoonewille Bouw & Restauratie is actief op heel wat gebieden. We renoveren en onderhouden bestaande woningen, maar bouwen ook nieuwe huizen. We zijn bovendien gespecialiseerd in het restaureren van waardevolle historische panden en monumenten. Wenst u meer te weten over onze activiteiten? Neem snel contact op met onze medewerkers! U kunt ons bellen of mailen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>