Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Kozijnen laten vervangen Meppel

Zoals alle onderdelen en materialen van uw woning, hebben ook de kozijnen het zwaar te verduren. Ze staan bloot aan de guurste weersomstandigheden. Als u houten kozijnen bezit, moet u deze regelmatig verven of vernissen om het hout in goede staat te houden. U kijkt misschien uit naar onderhoudsarme kunststof kozijnen? Of wilt u het energieverbruik in uw woning verminderen en wenst u nieuwe kozijnen waardoor de woning weer beter geïsoleerd wordt, aangezien de oude kozijnen bijvoorbeeld versleten zijn? Deuren, ramen en kozijnen laten vervangen: kies voor een bouwfirma met de nodige expertise. Mensen die in de buurt van Meppel wonen, kunnen terecht bij het naburige bouwbedrijf  Schoonewille Bouw & Restauratie. Ons bedrijf is gevestigd in het Drentse Tiendeveen en is al vele jaren actief in de bouw. 

Mail ons

Uw woning laten voorzien van nieuwe kozijnen

De kozijnen laten vervangen van een huis dat al vele tientallen jaren oud is, wordt zeker aanbevolen. Onvermijdelijk treedt er slijtage op aan kozijnen die dag in dag uit aan weer en wind blootgesteld zijn. Maak van uw huis een energiezuinige woning en vervang oude ramen, deuren en kozijnen door nieuwe exemplaren. De specialisten van bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie luisteren naar uw wensen en geven u goede raad. Met een duidelijke offerte en bindende afspraken komt u nadien niet voor verrassingen te staan. Voor de medewerkers van ons bouwbedrijf is alleen de beste kwaliteit goed genoeg. 

Allerlei bouwactiviteiten

Schoonewille Bouw & Restauratie houdt zich niet alleen bezig met het installeren van nieuwe kozijnen. Ook voor de verbouwing van uw bestaande woning komen wij langs. Bent u meer geïnteresseerd in nieuwbouw? Ons bouwbedrijf bouwt ook nieuwe woningen. Het restaureren van historische gebouwen is eveneens onze specialiteit. Contacteer ons voor meer informatie over onze diverse activiteiten. Bel of mail ons.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>