Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien laten plaatsen in Emmen

Vele mensen kiezen tegenwoordig voor kunststof kozijnen en schuifpuien. Kunststof biedt een groot aantal voordelen. Een kunststof kozijn of schuifpui hoeft u nooit meer te schilderen. Het materiaal is niet alleen onderhoudsvrij, maar ook geluids- en warmte-isolerend. Kunststof kan gerecycled worden en gaat erg lang mee. Dit is goed voor het milieu. U beschikt over een zeer ruime keuze in kleuren, al dan niet met een houtnerftekening. Veel inwoners van Emmen en omgeving kiezen voor bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie om kunststof schuifpuien en kozijnen te laten plaatsen. 

Mail ons 

 

Vraag een offerte bij Schoonewille Bouw & Restauratie

Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie uit Tiendeveen is al vele jaren actief in de bouwsector. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring in het plaatsen van nieuwe kozijnen en schuifpuien. Maak een afspraak met één van onze adviseurs om de situatie in uw woning te bekijken. Zo kunnen we een optimale offerte voor u uitwerken. We voeren opdrachten uit in nieuwbouw en in bestaande woningen. 

Vakbekwame medewerkers

U mag rekenen op een correcte plaatsing van uw kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien, binnen het afgesproken tijdsschema en voor de prijs die werd overeengekomen in de offerte. Onze ervaren medewerkers kennen hun vak en leveren kwaliteitsvol werk. 

Schoonewille Bouw & Restauratie: specialist in nieuwbouw en renovatie

Ook voor veel andere werkzaamheden mag u op ons een beroep doen. We voeren alle renovatie-, onderhouds- en verbouwingswerken aan bestaande woningen uit. We bouwen ook nieuwe woningen. Schoonewille Bouw & Restauratie is bovendien gespecialiseerd in de restauratie van waardevolle historische gebouwen. 

Wenst u meer informatie over onze activiteiten? Aarzel niet om ons te contacteren.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>