Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Badkamer verbouwen Assen

Is uw badkamer al enkele tientallen jaren oud? De sporen van intensief gebruik zijn dan waarschijnlijk zichtbaar: lekkende leidingen, verkleurde voegen, loskomende tegels, schimmel. Misschien is er in uw badkamer te weinig plaats of heeft u behoefte aan een gemakkelijke en ruime inloopdouche? Laat uw badkamer verbouwen door vaklui die er verstand van hebben. Wie in de omgeving van Assen woont, vindt niet zo ver uit de buurt een ervaren bouwbedrijf: Schoonewille Bouw & Restauratie in Tiendeveen. 

Mail ons

Uw oude badkamer verbouwen volgens moderne inzichten

Tegenwoordig moet een badkamer aan meer eisen voldoen dan pakweg 20 tot 30 jaar geleden. Een moderne badkamer is meestal ruim, bevat voldoende kastruimte, een grote wastafel met spiegel, een comfortabel ligbad en een ruime inloopdouche. Een doeltreffende afzuiging voorkomt vochtige muren en schimmelvorming. De specialisten van Schoonewille Bouw & Restauratie zijn op de hoogte van de nieuwste trends en staan u bij in uw keuze van tegels, vloeren, badkamermeubelen, douche en bad. We stellen een heldere offerte op, die rekening houdt met uw wensen en verwachtingen. 

Kwaliteitsvol werk binnen de voorziene tijd

Als u de verbouwing van uw badkamer aan ons toevertrouwt, mag u rekenen op een onberispelijke afwerking binnen de voorziene tijd. Onze medewerkers zijn geschoolde vaklui met veel ervaring, die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Na de oplevering beschikt u over een hedendaagse badkamer met al het nodige comfort. 

Ook voor andere bouwwerkzaamheden

Schoonewille Bouw & Restauratie is een bekend bouwbedrijf in de regio Assen. We verbouwen, onderhouden en renoveren bestaande huizen, maar bouwen ook nieuwe woningen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in de restauratie van belangrijke monumenten en kostbare oude gebouwen. Wenst u meer informatie? Contacteer ons via telefoon of mail, of kom even bij ons langs.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>