Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Badkamer verbouwen Meppel

Droomt u van een praktische en gerieflijke badkamer? Wordt u een dagje ouder en zou een gemakkelijke inloopdouche van pas komen? Of wordt uw badkamer te klein en heeft u dringend behoefte aan een dubbele wastafel en meer opbergruimte? Laat uw badkamer verbouwen door een gerenommeerd bouwbedrijf. Woont u in Meppel of omgeving, doe dan een beroep op de gespecialiseerde bouwfirma Schoonewille Bouw & Restauratie. 

Mail ons

Uw badkamer verbouwen volgens hedendaagse normen

De specialisten van Schoonewille Bouw & Restauratie zijn perfect op de hoogte van de huidige normen, trends en eisen die gesteld worden aan moderne badkamers. De praktische inrichting houdt rekening met de leeftijd en eventuele lichamelijke beperkingen van de bewoners. Ventilatie voorkomt de ophoping van vocht en schimmelvorming. Onze experts adviseren u over een geschikte keuze van douche, ligbad, tegels, vloeren, kranen, kasten en dergelijke.

Van offerte tot oplevering

We bezorgen u een heldere offerte waarin rekening wordt gehouden met al uw wensen en eisen. Na aanvaarding van de opdracht plannen we de werkzaamheden in. U mag erop rekenen dat de bekwame medewerkers van Schoonewille Bouw & Restauratie de werken correct en tijdig uitvoeren. Na de verbouwing bent u de trotse bezitter van een gloednieuwe badkamer, waarvan u nog vele tientallen jaren kunt genieten. 

Andere activiteiten van Schoonewille Bouw & Restauratie

Naast het verbouwen, renoveren en onderhouden van bestaande huizen, kunt u bij ons terecht voor het bouwen van een nieuwe woning. We geven u bouwkundig advies, doen aan interieurbouw en zijn bovendien gespecialiseerd in de restauratie van historische bouwwerken. Neem gerust contact op met ons voor alle vragen over onze activiteiten.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>