Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Aannemersbedrijf Drenthe

Wilt u een eigen huis bouwen of uw huidige woning in Drenthe laten verbouwen, dan kunt u dit het beste laten doen door een ervaren aannemer. Schoonewille Bouw & Restauratie is een Drents bedrijf en daarom bekend met de regels en wetgeving in de omgeving. Daarnaast hebben wij een jarenlange ervaring in het bouwen, verbouwen, onderhouden en restaureren van woningen en kantoorpanden.

Schoonewille Bouw & Restauratie is uw vertrouwde adres in Drenthe

Aannemersbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Tiendeveen, vlakbij Hoogeveen in de provincie Drenthe. Door hoge eisen te stellen aan het werk dat wij uitvoeren, waarborgen wij de hoge kwaliteitsstandaard van de door ons opgeleverde woningen en verbouwingen. Door het gebruik van alleen de beste materialen in combinatie met traditioneel eerlijk vakmanschap, zorgen we ervoor dat u straks zorgeloos kunt genieten van uw woning. Uw persoonlijke wensen nemen wij van te voren goed met u door, zodat de bouw of bouwwerkzaamheden volledig afgestemd is op uw persoonlijke voorkeuren.

Comfortabel en mooi wonen

Of u nu op zoek bent naar een aannemersbedrijf voor de bouw van een woning, het realiseren van een aanbouw of het uitvoeren van achterstallig onderhoud: u wilt graag een zo mooi mogelijk resultaat. Wij zorgen er graag voor dat de bouwwerkzaamheden zo spoedig en professioneel mogelijk verlopen, zodat u kunt genieten van uw woning. Daarbij wordt niet alleen gezorgd voor een optimaal woongemak van de bewoners, maar ook voor een oplossing die past bij het karakter van de woning. Bovendien nemen wij de omgeving in acht, zodat uw nieuwe of aangepaste woning straks perfect aansluit op de buurt waarin deze zich bevindt. Dit alles in overleg met u en in lijn met uw woonwensen.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij helpen u graag met uw bouw, verbouw, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in de omgeving Drenthe. 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>