Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakpannen vervangen in Assen

Het laten leggen van nieuwe dakpannen zorgt ervoor dat uw huis weer tegen alle weersomstandigheden beschermd is. Omdat de pannen in de loop der jaren verouderen, stuk gaan of bros worden, is het belangrijk om ze tijdig te laten vervangen. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag met de vervanging van uw verouderde pannen te Assen en zorgt ervoor dat uw dak weer snel waterdicht is.

Nieuwe pannen of een dakreparatie

Ons ervaren personeel voert ter plaatse een dakinspectie uit en let hierbij niet alleen op het dak zelf, maar ook op de regenafvoer: ook deze kan door de jaren heen verouderen. Dakpannen gaan ongeveer even lang mee als een regenwaterafvoer en daardoor is de kans groot dat ze rond dezelfde tijd vervangen dienen te worden. Zo voorkomt u in één keer mogelijke lekkages aan uw gehele dak. Zijn de pannen op uw dak nog niet zo oud? Dan kan het zijn dat een dakreparatie volstaat. Ook wanneer er een hevige storm heeft gewoed en slechts een deel van uw dak beschadigd is geraakt, helpen wij u graag met de vervanging van een deel van de pannen. Voor het laten vervangen van een aantal of al uw dakpannen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vernieuwen pannendak Assen

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren bedrijf om uw pannendak te vernieuwen, neem dan contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie. Wij helpen u graag zo snel mogelijk met een nieuw pannendak, om eventuele schade aan uw dak en de rest van uw woning te voorkomen. Ook voor andere bouwwerkzaamheden belt u met Schoonewille Bouw & Restauratie. Ons ervaren personeel is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw en verbouw als in restauratie en renovatie van bestaande en monumentale panden.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>