Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis verbouwen in Beilen

Voldoet uw huidige woning niet meer aan uw wensen, dan is verhuizen niet de enige oplossing. Want wanneer u woont in een prettige omgeving, dichtbij school of werk, is het zonde om dat op te geven omdat uw woning aanpassingen vereist. En het vinden van een nieuw huis is niet altijd even gemakkelijk. Het verbouwen van uw huidige woning biedt vaak een betere en zelfs voordeligere oplossing. Voor de verbouwing van uw huis in Beilen kunt u terecht bij Schoonewille Bouw & Restauratie.

Soepel verloop van het verbouwingsproces

Doormiddel van een verbouwing kunt u een hele hoop bereiken. U kunt een aanbouw in de vorm van serre of bijkeuken laten realiseren voor meer ruimte, maar ook het verwijderen van een tussenmuur kan veel voor uw interieur doen. In uw slaapkamer creëert u meer ruimte en licht door het toevoegen van een dakkapel. Bovendien zijn wij volledig op de hoogte van wat wettelijk gezien wel en niet toegestaan is. Samen met u gaan wij om de tafel om uw wensen te bespreken en te kijken hoe wij de verbouwing zo goed mogelijk voor u kunnen realiseren. Binnen vooropgestelde termijn zorgen wij er vervolgens voor dat uw huis vakkundig verbouwd wordt door onze werknemers met jarenlange ervaring. Zij gebruiken alleen materialen van hoogstaande kwaliteit, voor een uitstekend eindresultaat.

Uw verbouwing in vertrouwde handen

Schoonewille Bouw & Restauratie ligt op slechts 20 kilometer afstand van Beilen in Tiendeveen. Door de korte afstand kunnen we de volgende dag onze werkzaamheden snel hervatten en is uw verbouwing in vertrouwde handen bij een lokaal bedrijf. Naast het verbouwen van uw woning, realiseren wij ook nieuwbouw, renovatie en restauratie. Of het nu gaat om een nieuw of historisch pand, voor kantoor- of privédoeleinden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>