Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis verbouwen Hoogeveen

Voor het in de hand nemen van een bouwbedrijf om uw verbouwing uit te voeren heeft u echt geen twee linkerhanden nodig. Verbouwen eist kennis van zaken en een professionele aanpak. En wilt u een verbouwing echt netjes gedaan hebben, dan is het aan te raden deze uit handen te geven. Dat scheelt niet alleen in het eindresultaat, maar ook in tijd en kosten.

Verbouwmogelijkheden Hoogeveen

Wanneer u zelf aan het verbouwen van uw woning begint kunt u namelijk voor onaangename verrassingen komen te staan. U zult niet de eerste zijn die een steunmuur naar beneden haalt of de ruimtelijke ordening van de gemeente verstoord. Zo mag u niet zomaar een dakkapel op uw huis zetten, of het aanzicht van uw woning veranderen door middel van verbouwing. Doordat Schoonewille Bouw & Renovatie precies op de hoogte is van de wetten en regels met betrekking tot de verbouwing van uw huis in Hoogeveen, kunnen we u direct een overzicht bieden van de mogelijkheden. Dat doen we door met u om de tafel te gaan zitten en u aan de hand van uw wensen een advies op maat te geven.

Een vakkundige oplossing op maat

Schoonewille Bouw & Restauratie gaat niet alleen uiterst vakkundig te werk, wij houden ook rekening met uw wensen en behoeften. En als Drents bedrijf zorgen wij ervoor dat uw woning ook na de verbouwing perfect aansluit op de stijl van de omgeving. Tijdens de verbouwing wordt rekening gehouden met het karakter van uw woning en wordt naar een daarop aansluitende oplossing gezocht. Met eerlijke materialen en werknemers met jarenlange ervaring bent u verzekerd van een innovatieve en soepel verlopende verbouwing. Niemand wil immers maandenlang in de rommel van een verbouwing zitten en dat snappen wij als bouwonderneming maar al te goed.

Wilt u een huis laten verbouwen in Hoogeveen of daarbuiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen doornemen. Wij helpen u graag met de verbouwing van uw woning.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>