Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis verbouwen in Meppel

Wanneer uw huidige woning is verouderd of niet meer aan uw behoeften voldoet, maar u in een prettige omgeving woont voor u en uw gezin, biedt verbouwing oplossing. Zo hoeft u niet weg uit uw vertrouwde omgeving en kunt u uw huis toch aan laten passen aan uw eigen woonwensen. Bovendien is de woning zo direct eigen en voldoet vaak nog beter aan uw verwachtingen dan een nieuwe woning. Schoonewille Bouw & Restauratie voert grote en kleine verbouwingen uit aan uw woning in Meppel en omstreken.

De mogelijkheden van verbouwing

Of u nu wensen heeft voor een praktischer of sfeervoller indeling van uw woning, isolatie aan wilt laten brengen, of misschien alleen uw badkamer wilt laten verbouwen: Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u vakkundig. Onze zeer ervaren werknemers hebben oog voor detail en verzorgen uw verbouwing tot in de puntjes. Binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart, zonder daarbij de kwaliteit van het geleverde werk uit het oog te verliezen. Vooraf aan de verbouwing worden uw wensen besproken en kijken we wat de mogelijkheden voor uw woning zijn. Tijdens de verbouwing houden we u op de hoogte van de laatste vorderingen. Het bouwafval wordt tijdig afgevoerd, zodat u ook wat dat betreft zo min mogelijk last van de verbouwing heeft. Er zijn tal van verbouwingen mogelijk: of het nu om een esthetisch, praktisch of vernieuwend project gaat. Wanneer u een verbetering aan uw woning uit laat voeren, zoals isolatie, is deze investering bovendien vaak terug te zien in de waarde van uw woning.

Een lokaal bedrijf voor uw verbouwing

Schoonewille Bouw & Restauratie ligt op een klein halfuurtje rijden van Meppel in Tiendeveen. Naast het verbouwen van uw huis, helpen wij u ook graag bij nieuwbouw, renovatie en restauratie. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend meer informatie. Dan helpen wij u binnenkort nog bij de verwezenlijking van uw droomhuis.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>