Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis verbouwen in Westerbork

Wanneer u tevreden bent met uw huidige woning, de grootte en de ligging daarvan, maar niet meer met de indeling, dan kunt u kiezen voor een verbouwing. Vaak is de aanleiding hiervoor een veranderde gezinssituatie of andere woonwensen. Schoonewille Bouw & Restauratie nabij Westerbork helpt u met uw nieuwe behoeften of wensen en realiseert de verbouwing waardoor het pand waarin u woont weer echt uw woning wordt.

Wat komt er kijken bij een verbouwing

Verbouwingen kunnen uiteenlopen van een nieuwe badkamer of keuken tot het (ver)plaatsen van een tussenwand. Waar u ook voor kiest, wij bespreken uw wensen en de mogelijke invulling hiervan van te voren uitvoerig met u. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met constructiemogelijkheden en de wetgeving, bijvoorbeeld wanneer het gaat om een aanbouw aan uw huis. Wij bieden u een kostenplaatje en een inschatting van de tijdsduur, zodat u zo snel mogelijk weer in het te verbouwen deel van uw huis terecht kunt. Vervolgens voeren onze vakkundige werknemers met jarenlange ervaring uw verbouwing uit met uitsluitend materialen van hoge kwaliteit. Met aandacht voor detail verloopt de verbouwing zo soepel en spoedig mogelijk. 

Wij helpen u graag bij verbouwingen, van het aanbrengen van isolatie binnen een verouderd pand, tot het aanpassen van de woonruimtes voor een woning met meer leefgemak.

Uw huis professioneel laten verbouwen

Schoonewille Bouw & Restauratie is gelegen in Tiendeveen. Wij zijn dus iedere dag weer snel ter plaatse, zodat we op tijd onze verbouwingswerkzaamheden kunnen voortzetten. Bovendien laat u uw verbouwing door een vertrouwd lokaal bedrijf realiseren. Naast verbouwingen kunt u door ons ook een nieuw huis laten bouwen, een bestaand pand laten renoveren of restauratie laten uitvoeren aan onder andere monumentale panden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij uw verbouwing of andere werkzaamheden.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>