Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Verbouwing Hoogeveen

Bent u toe aan een nieuwe badkamer, een open keuken, of wilt u de indeling van uw woning op een andere manier wijzigen? Lijkt verhuizen niet de juiste oplossing, omdat u in een fijne buurt woont? Dan is verbouwing ook een mogelijkheid. Met uw verbouwwerkzaamheden in Hoogeveen en omstreken helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u graag. Onze vakkundige werknemers met oog voor detail hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, net als de bedrijven waarmee we samenwerken. Zo bent u zeker van een uitstekend resultaat.

Zonder stress verbouwen

Een verbouwing kan heel wat om het lijf hebben, maar na uw wensen en de mogelijkheden te hebben besproken kunt u alles aan ons overdragen. Zo hoeft u niet wakker te liggen van deadlines en verschillende vakmensen die moeten worden ingehuurd, want wij zorgen dat het hele bouwproces soepel en spoedig verloopt. Zo kunt u al snel weer in uw woning en kunt u er bovendien nog heel lang van genieten. Want door de jarenlange ervaring van onze werknemers en materialen van hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van een mooi en duurzaam resultaat. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een grootschalige verbouwing in meerdere vertrekken, wij adviseren u vooraf en begeleiden u gedurende het hele proces.

Hulp bij verbouwingsplannen

Heeft u plannen voor een verbouwing in de omgeving van Hoogeveen en wilt u weten of deze te realiseren zijn, of wilt u meer informatie of advies over uw verbouwing? Dan kunt u via de website contact opnemen met Schoonewille Bouw & Restauratie. Wij helpen u dan graag zo spoedig mogelijk verder. Ook voor andere bouwwerkzaamheden, zoals het bouwen van een nieuwe woning, het renoveren of restaureren van bestaande panden en het restaureren van historische en monumentale panden bent u bij ons aan het juiste adres.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>