Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Woning verbouwen Drenthe

Na een tijdje kan het zo zijn dat uw huis niet helemaal meer aan uw wensen voldoet, of aan de eisen van uw groeiende gezin. Verhuizen is dan niet de enige optie: een verbouwing is vaak gemakkelijker te realiseren. Bovendien hoeft u niet weg uit die fijne buurt en blijft u dichtbij werk wonen of kunnen de kinderen naar dezelfde school blijven gaan. Overweegt u verbouwing van uw woning in Drenthe, dan helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u hier graag bij.

Het verbouwen van uw huis

Voor en tijdens de verbouwing gaan wij zorgvuldig te werk ten opzichte van uw wensen en de mogelijkheden in de buurt waar u woont. Bovendien zorgen we ervoor dat een verbouwing aan uw huis zowel bij u als bij de omgeving van het huis past. Zeker wanneer de verbouwing aan de buitenkant plaatsvindt, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een erker of serre aan uw huis. Of de verbouwing nu binnen of buiten uw huis plaatsvindt: we zijn volledig op de hoogte van wat wel en niet gerealiseerd kan worden en mogelijk is volgens de wetten en regelgeving. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen achteraf te staan. En kunt u genieten van uw eigen vertrouwde huis, aangepast aan uw vernieuwde eisen en wensen.

Verbouwing in Drenthe en omstreken

Schoonewille Bouw & Restauratie heeft werknemers met jarenlange ervaring in dienst die een verbouwing soepel en vakkundig laten verlopen. Daarnaast maken wij gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u nog heel lang plezier heeft van de door ons uitgevoerde verbouwing. Naast het verbouwen van uw woning in Drenthe, zijn wij ook gespecialiseerd in onder andere nieuwbouw, renovatie en restauratie van oude panden. Ook historische en monumentale panden restaureren wij met de grootste zorg. Zoekt u hulp bij een verbouwing of andere bouwwerkzaamheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u dan graag met advies en de uiteindelijke realisatie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>