Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Tuinhuis met overkapping Emmen

’s Avonds nog even samen natafelen onder de overkapping, of meer dan genoeg opbergruimte voor de grasmaaier, de fietsen, het tuingereedschap of de barbecue. Allemaal voordelen van het hebben van een tuinhuis. Ideaal zijn ze dankzij al deze extra opbergruimte en dankzij de vele mogelijkheden kunnen ze uw tuin compleet maken. Liever een erker of serre aanbouwen voor extra leefruimte? Ook die mogelijkheden bieden wij!

Een tuinhuis als praktische opbergruimte of gastenverblijf

Gaat u gewoon voor praktische opbergruimte? Dan is een houten schuur zonder ramen erg geschikt. Gaat u voor een exemplaar met ramen en deuren dan is er veel mogelijk. Zo is er keuze uit dubbele deuren, vaste ramen of uitzetramen. Er is zelfs de mogelijkheid om uw tuinhuis, met eventueel een overkapping, te gebruiken als gastenverblijf, atelier of kantoor. Richt het verblijf in met meubels en tapijt, en u creëert echt een plek om comfortabel tijd door te brengen!

Op maat leverbaar

Hoe groot uw tuin in Emmen ook is, alles is op maat leverbaar. Samen met u kijken we naar wat mogelijk is in uw tuin en bespreken we de wensen. Wel of geen overkapping? En welke houtsoort? Wij geven graag advies over de verschillende opties en de mogelijkheden. Tevens word er op basis van uw wensen met u besproken waar u rekening mee moet houden. Elke stap word zorgvuldig met u door genomen zodat u uiteindelijk het tuinhuis of overkapping krijgt die bij uw wensen en behoefte past.

Zekerheid van vakkundig plaatsen

Het geheel op maat maken van uw tuinhuis in Emmen is voor Schoonewille Bouw & Renovatie geen probleem. Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie inventariseert graag uw wensen en behoeftes. Het maken van uw tuinhuis gebeurt met ouderwets en eerlijk vakmanschap, in combinatie met materialen van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring, bent u bij ons verzekerd van het vakkundig plaatsen van uw tuinhuis.

Gegarandeerd vakwerk

Ook zijn wij u graag van dienst bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en bouwkundig advies in Emmen. Ons bouwbedrijf levert gegarandeerd vakwerk, al jarenlang stellen wij namelijk hoge eisen aan afwerking om zo kwaliteit te waarborgen. Wilt u een tuinhuis, eventueel met overkapping, laten plaatsen in Emmen? Wij geven u heel graag advies. Neem contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>