Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Renovatie huis Hoogeveen

Is uw huis toe aan vernieuwing, of zijn er een paar aanpassingen nodig vanwege bijvoorbeeld een veranderde levensstijl of achterstallig onderhoud? Dan is het belangrijk dat u deze vakkundig laat verrichten om uw huis in optimale staat te houden of krijgen. Schoonewille Bouw & Restauratie staat u graag bij met advies en uitvoering tijdens dit belangrijke proces.

Professionele hulp bij renovatie

Wanneer u uw huis in Hoogeveen wilt renoveren, kunt u dit meestal niet zelf. Niet alles kan veranderd worden aan een huis en, minstens net zo belangrijk, niet alles mag van de gemeente gedaan worden. Daarom is het zaak dat u een ervaren en professioneel bedrijf in de hand neemt dat u kan helpen bij het voorbereiden van de renovatie en deze ook vakkundig voor u uit kan voeren. Omdat wij jarenlange ervaring hebben in het bouwen, onderhouden en renoveren van woningen in Hoogeveen zijn wij exact op de hoogte van de regels en wetgeving in de gemeente wat betreft aanbouw en andere renovatiewerken.

Esthetiek en renovatie

Wij zijn als Drents bedrijf erg betrokken bij het Drentse landschap en houden ook zeker rekening met de esthetiek van uw woning, bij renovatie binnen- of buitenshuis. Zodat Drenthe straks weer een paar goed verzorgde panden rijk is, geheel in de stijl van de regio Hoogeveen. Door middel van eerlijke materialen en vakkundige arbeiders zorgen wij voor een verbetering aan uw woning. Of dit nu in de vorm van een nieuw dak, een uitbouw of een serre is. Ook wanneer u een oude woning heeft gekocht en achterstallig onderhoud wilt laten renoveren, helpen wij u graag. 

Voor het laten onderhouden of renoveren van uw woning in Hoogeveen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag met het vernieuwen of aanpassen van uw woning. 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>