Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis renoveren in Beilen

Hoewel u bij de renovatie van uw woning rekening moet houden met de oude structuur, heeft het als voordeel dat u niet weg hoeft uit uw vertrouwde woning en omgeving. Bovendien heeft een verhuizing heel wat meer voeten in aarde en verhoogt u de waarde van uw huis daar niet mee: wel met een renovatie. Klinkt dit u als muziek in de oren, dan helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u graag verder met de planning van de renovatie van uw huis.

Spoedig in uw vernieuwde duurzame woning

Vaak heeft u een aantal van de beste momenten uit uw leven in uw eigen huis beleefd. Door onderhoud te laten plegen aan uw huidige woning kunt u nog jarenlang genieten van deze vertrouwde omgeving. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om tijdens het renoveren van de verouderde delen van uw woning, direct een aantal woonwensen te laten verwezenlijken. Maak bijvoorbeeld een woonkeuken van uw leefruimte door tijdens het vervangen van de oude keuken die tussenmuur (deels) weg te laten halen. Of laat die nieuwe tegels zetten die u al een tijdje op het oog had, nu het oude sanitair toch moet worden vervangen. Dat lijkt misschien een hoop extra werk, maar onze ervaren werknemers zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart tijdens de renovatie. Door bouwafval tijdig af te voeren en door zowel snel als netjes te werk te gaan.

Uw renovatie in Beilen uitgevoerd door Schoonewille Bouw & Restauratie

Door de renovatie van uw woning uit te laten voeren door Schoonewille Bouw& Restauratie profiteert u van de voordelen van het werken met een vertrouwd lokaal bedrijf. Met een locatie in Tiendeveen zijn wij binnen een klein halfuur op locatie in Beilen. Naast het renoveren van uw woning helpen wij u ook graag verder met andere bouwprojecten, zoals nieuwbouw, verbouw en restauratie. Neem voor meer informatie vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

 

 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>