Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis renoveren in Hoogeveen

Overweegt u om te verhuizen, maar wilt u eigenlijk niet weg uit de buurt waar u nu woont? Door kleine en grotere aanpassingen uit te laten voeren, haalt u meer uit uw huidige woning. Zo is het vaak helemaal niet nodig om te verhuizen. Schoonewille Bouw & Restauratie is volledig op de hoogte van de mogelijkheden en regelen uw renovatie in Hoogeveen en omstreken van A tot Z.

Vakkundige woningrenovatie

Bij woningrenovatie kunt u denken aan het verbeteren van zaken als isolatie, muren, kozijnen en dak, maar ook aan het vernieuwen van een ruimte in huis, het plaatsen van een aanbouw, of het verwijderen van een tussenmuur. Schoonewille Bouw & Restauratie voert dergelijke werkzaamheden graag vakkundig voor u uit, met gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Van te voren bespreken wij uw wensen en voorzien u van een deskundig advies. Vervolgens starten wij de renovatiewerkzaamheden. Hierbij zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart tijdens het renoveren van uw woning en voor een zo kort mogelijke doorlooptijd. De renovatie van uw bestaande huis levert vaak hetzelfde op als het verhuizen naar een andere woning: een huis waarin u nog jarenlang met plezier kunt wonen. En bovendien, in het geval van renovatie, in uw eigen vertrouwde buurt.

Wanneer u uw woning wilt laten renoveren door de isolatie te verbeteren, dan profiteert u nog steeds van 6% BTW. Dat maakt het dus extra voordelig om uw woning beter te isoleren!

Uw woning in Hoogeveen gerenoveerd

Schoonewille Bouw & Restauratie is in Tiendeveen gevestigd, waardoor wij de doorlooptijd als lokaal bedrijf met minimale aanrijdtijd kort kunnen houden. Naast het renoveren van uw huidige woning, helpen wij u ook graag met nieuwbouwprojecten, restauratie van monumentale panden en het realiseren of verbouwen van zakelijke panden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk, om uw renovatieplannen met u door te spreken.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>