Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Renovatie woning in Hoogeveen

Een renovatie aan uw woning is letterlijk een vernieuwing of een verbetering van de staat waarin uw huis verkeert. Dit kan gebeuren door middel van het opknappen van de gevel, de isolatie of ander onderhoudswerk, maar ook op grotere schaal zoals door het vervangen van uw keuken of badkamer. Schoonewille Bouw & Restauratie is gespecialiseerd in grote en kleine renovaties en helpt u graag bij het renoveren van uw huis in Hoogeveen en omstreken.

Het renovatieproces

Of u nu een huis heeft gekocht dat nodig gerenoveerd moet worden, of omdat uw eigen woning toe is aan renovatie, wij helpen u graag verder. Wij gaan samen met u om de tafel om uw renovatieplannen te bespreken. Doordat we volledig op de hoogte zijn van wat wel en niet mogelijk is met betrekking tot woningrenovatie, krijgt u direct een beeld van wat haalbaar is wat betreft uw plannen en wat de mogelijke alternatieven zijn. Heeft u besloten hoe uw vernieuwde woning eruit moet komen te zien, dan gaan we voor u aan de slag en houden u optimaal op de hoogte tijdens het renovatieproces. We zorgen voor een veilige en vlotte verbouwing, waarbij bouwafval direct wordt afgevoerd. Door alleen gebruik te maken van hoogwaardig materiaal, bent u verzekerd van een mooi en duurzaam eindresultaat.

Uw huis renoveren in Hoogeveen en omstreken

Gevestigd in Hoogeveen, is Schoonewille Bouw & Restauratie snel bij u voor renovatiewerken aan uw huis. Onze ervaren werknemers zijn gespecialiseerd in het renoveren van bestaande woningen, maar ook in het bouwen van een nieuw huis of bedrijfspand. En ook voor restauraties aan huizen en monumentale panden bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op. Dan helpen wij u binnenkort verder met uw renovatie of andere werkzaamheden.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>