Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Kozijnen laten vervangen Assen

Ziet u er elk jaar weer tegenop om uw houten raam- en deurkozijnen nog maar eens te schilderen? Of beginnen de houten kozijnen van uw woning na jarenlange trouwe dienst langzaam te verslijten? Ontvangt u jaarlijks een torenhoge energierekening wegens de slechte isolatiewaarde? De kozijnen laten vervangen van een huis die al jaren dienst doen is geen overbodige luxe. Inwoners van Assen en omgeving hoeven niet ver te zoeken naar een ervaren bouwfirma die dit op zich neemt. Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie uit Tiendeveen staat voor u klaar om uw woning te voorzien van nieuwe kozijnen, ramen en deuren. 

Mail ons

Een huis met een nieuwe look

Wenst u uw huis een 'facelift' te geven? Met nieuwe kozijnen, ramen en deuren ondergaat uw huis een ware verjongingskuur. Kozijnen die beter isoleren in combinatie met hoogrendementsglas in ramen en deuren verlagen uw jaarlijkse energiefactuur aanzienlijk. Doe een beroep op de expertise van Schoonewille Bouw & Restauratie. Onze specialisten staan u met raad en daad bij. Na voltooiing van de werken beschikt u over een meer energiezuinige woning die klaar is voor de toekomst. Dankzij onze ondubbelzinnige offerte en het vakmanschap van onze bekwame medewerkers komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Schoonewille Bouw & Restauratie: voor al uw bouwopdrachten

Kozijnen laten vervangen? Uw badkamer laten verbouwen? Uw dakpannen vervangen? Een gloednieuw huis laten bouwen? Voor al deze opdrachten mag u een beroep doen op Schoonewille Bouw & Restauratie. Ook de restauratie van monumenten en bouwwerken met een geschiedkundige achtergrond is een van onze specialiteiten. Wenst u een bouwopdracht te laten uitvoeren? Neem zonder aarzelen contact op met onze medewerkers. Mail of bel ons.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>